LVK2022

In 2022 staat het LVK weer op de agenda! Tijd voor een feestje! Terwijl we het feest vorig jaar voor de televisie moesten vieren, is het dit jaar weer tijd voor een echt feestje! Namelijk, het LVK 2022! De artiesten maken zich klaar en de voorbereidingen zijn in volle gang. We vieren het LVK 2022 dit keer in Venray.

Op vrijdag 11 februari: 18.30 – 02.00 uur
Op zaterdagmiddag 12 februari: 13.00 – 18.30 uur
Op zaterdagavond 12 februari: 18.30 – 02.00 uur

Dit belooft een super weekend te worden, maar dat kunnen we niet alleen.
Hiervoor hebben we jouw hulp nodig! We zijn namelijk op zoek naar hardwerkende en gemotiveerde vrijwilligers die samen met ons een super evenement willen verzorgen!

Als vrijwilliger werk je voor je eigen vereniging. In de middag en/of de avond(en) ben je werkzaam in een van de volgende functies:

- Bar
- Munten/lockerkassa
- Toezicht/parkeren
- Toegangscontrole
- Toiletten

Aanmelden kan bij de coördinator van jouw vereniging. Voor CV ‘t Knölleke is Joop Litjens de coördinator. Dus, ben je 18 jaar of ouder stuur dan een bericht met je naam en e-mail naar Joop, whatsapp 0650942816 of email vrijwilligers@knolleke.nl. Er wordt dan een link naar je verzonden. Daar kun je je voorkeuren voor functie en andere gegevens invullen. Verdere info zal dan volgen.

De organisatie realiseert zich heel goed dat door COVID er onzekerheid is over het doorgaan van het LVK. Aangezien besluiten hierover pas in januari zullen plaatsvinden, heeft de organisatie besloten om alle voorbereidingen door te zetten.

Wij hebben er in ieder geval erg veel zin in, hopelijk jij ook! We wachten vol hoop op de aanmeldingen, zodat we samen een top weekend kunnen beleven!

knolleke logo 500 facebook twit spotify CV 't Knölleke Leunen

Ga naar boven